Ølsmagning

Smag På Øllet ølsmagning for Danske Ølentusiaster Aarhus C på Café Albert

Vi laver ølsmagninger i alle afskygninger. For nybegyndere, der kun lige er kommet igang med rejsen ind i øllets verden, og til kritiske entusiaster, der gerne vil imponeres af de vildeste og dyreste øl på markedet. Fra det lille private selskab som en polterabend eller en personaleforening og til et offentligt arrangement med billetsalg arrangeret af fx en forening, et spisested eller en ølbar.

Vi gør meget ud af at fortælle engageret og velresearchet om øllet. Det kan fx. være historier om den enkelte øl, øltypen den tilhører, eller historier om det bryggeri eller den ølregion, øllen kommer fra. Vi vil dog aldrig fortælle, om en øl smager godt eller dårligt. Det er op til deltagerne, som vi naturligvis opfordrer til at deltage og stille spørgsmål undervejs.

Derfor kører vi heller ikke med faste priser. I stedet laver vi en smagning ud fra dine behov og tilpasset dit prisleje. Vi er begge lokaliset i Århus og omegn, men tager gerne rundt i hele landet, hvis den rette forespørgsel byder sig.

Kontakt os og få et tilbud på en ølsmagning.

smag-på-øllet-hos-brød-og-co-martin-skou-kreutzfeldt_800

smag-paa-oellet-hos-broed-og-co-oel-menu_800