Kontakt os

Interesseret i at booke os?

Send en mail til mail@smagpaaoellet.dk

Interesseret i info og invitationer til vores arrangementer?

Følg vores Facebook-side

Om os

Smag På Øllet (i daglig tale “SPØ”) udgøres af to øl-nørder baseret i Østjylland. Vi kan meget godt lide øl, og har drukket og nørdet med det i mange år. Efterhånden blev det klart, at vi også ynder at tale om øl, og ikke mindst at fortælle andre om øl, og så tog det ene det andet.

Vi startede officielt i sommeren 2014 med at holde månedlige smagninger i Jyllands største ølbutik – Voldby Købmandsgård, og har siden haft travlt med sørge for gode øloplevelser i hele landet.

Personlig kontakt og info

Martin Kjær Skou Øl beer Smag På Øllet
Martin Kjær Skou / Facebook / Untappd
Kontakt: 5121 1261 – skou@smagpaaoellet.dk

Interessen for specialøl startede i 2001 på Aarhus Universitet i Filosofisk Fredagsbar og Aarhus Studenterbar. Belgisk øl og imperial stouts blev hurtigt favoritter. Har også nørdet med whisky en del år. En ølsmagning skal være en oplevelse, hvor historien og sammensætningen spiller en afgørende rollen. En ølsmagning er en mulighed for at opleve øllet sammen med andre mennesker.

Martin Heebøll Kreutzfeldt Øl beer Smag På Øllet
Martin Heebøll Kreutzfeldt / Facebook / Untappd
Kontakt: 2992 8421 – mk@smagpaaoellet.dk

Blev ølnørd gennem interessen for mad, og hvordan man parrer drikkevarer sammen med maden. Herfra tog det fart og øllet fik større og større betydning. En god historie kan være med til at gøre det mere spændende, men i sidste ende er det smagen, der er vigtigst. For det meste kan disse to elementer heldigvis kombineres.